403 Error on Website Insights

User 463217 Photo


Registered User
29 posts

What would cause Website Insights to present a 403 error on a site?
User 122279 Photo


Senior Advisor
12,542 posts

If the site doesn't exist? Or if the URL has been misspelled?
Ha en riktig god dag!
Inger, Norway
My new honey site, built with RFF: http://www.eikweb.com/horgenhonning/
Component sharing for RFF, RBB, RSD and SD: http://www.eikweb.com/sharing/


User 463217 Photo


Registered User
29 posts

The site does exist and the url is ok... https://www.globalsteelbuildings.ca

Any other thoughts?
User 122279 Photo


Senior Advisor
12,542 posts

I tried accessing your site with Website Insight, and the first thing I noticed, was that it took quite some time, then I got the attached error. I tried both with http and https, the error was the same in both cases. I'm also attaching the saved project file for your site.
Further I tried opening the site in a browser after I added /index.html to the URL and also adding just /index.htm. Both of them produced a 404. I then tried adding /index.php, and that opened the 'home' page.

I don't know if I'm anywhere near a definition of your problem. If you don't get any better reply here in the user forum, then I'd suggest that you contact CC support directly.
Attachments:
Ha en riktig god dag!
Inger, Norway
My new honey site, built with RFF: http://www.eikweb.com/horgenhonning/
Component sharing for RFF, RBB, RSD and SD: http://www.eikweb.com/sharing/


User 463217 Photo


Registered User
29 posts

I got a 403 error and it stopped almost immediately...not sure what's happening.
User 122279 Photo


Senior Advisor
12,542 posts

You need to discuss it with the CC support. Just open a ticket by clicking on your name up in the right corner of this page.
Ha en riktig god dag!
Inger, Norway
My new honey site, built with RFF: http://www.eikweb.com/horgenhonning/
Component sharing for RFF, RBB, RSD and SD: http://www.eikweb.com/sharing/


User 187934 Photo


Senior Advisor
18,722 posts
Online Now

The site loads for me.
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

Here's my S-Drive site with
examples of what can be accomplished in VSD.
https://progrower.coffeecup.com/
Here's my CoffeeCup SCCP Shop with examples of what can be done.
https://progrower.coffeecup.com/shop/
This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personal site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
https://ericrohloff.com
User 122279 Photo


Senior Advisor
12,542 posts

You mean in the browser? It loads for me too, but the problem appears when running it through Website Insight.
Ha en riktig god dag!
Inger, Norway
My new honey site, built with RFF: http://www.eikweb.com/horgenhonning/
Component sharing for RFF, RBB, RSD and SD: http://www.eikweb.com/sharing/


User 379556 Photo


Registered User
916 posts

Perhaps the Inspector panel of Firefox Developer Edition (JPG files attached) may give a clue.

Frank
Attachments:
User 122279 Photo


Senior Advisor
12,542 posts

Good idea, Frank. I was just looking at the validation of the html and css, and there are quite a few errors that should be fixed.
Ha en riktig god dag!
Inger, Norway
My new honey site, built with RFF: http://www.eikweb.com/horgenhonning/
Component sharing for RFF, RBB, RSD and SD: http://www.eikweb.com/sharing/



Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.