html editor looks blurry

User 2928013 Photo


Guest
1 post

Hi,
i am just getting going with the free version of the HTML Editor, it seems good but the text isn't sharp on my screen. I have a lovely new Phillips monitor at resolution 2560 X 1440, and a new IntelNUC with a very good graphics card, any suggestions?
many thanks,
Paul.
User 2699991 Photo


Registered User
2,476 posts

p.heaslip wrote:
Hi,
i am just getting going with the free version of the HTML Editor, it seems good but the text isn't sharp on my screen. I have a lovely new Phillips monitor at resolution 2560 X 1440, and a new IntelNUC with a very good graphics card, any suggestions?
many thanks,
Paul.

Maybe book an eye test :D:D:D:D:D:D:D
The Help You Need: When You Need It The Most
User 187934 Photo


Senior Advisor
18,716 posts
Online Now

Can you post a screen shot?
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

Here's my S-Drive site with
examples of what can be accomplished in VSD.
https://progrower.coffeecup.com/
Here's my CoffeeCup SCCP Shop with examples of what can be done.
https://progrower.coffeecup.com/shop/
This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personal site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
https://ericrohloff.com
User 2929197 Photo


Guest
1 post

Wayan Jaya wrote:
p.heaslip wrote:
Hi,
i am just getting going with the free version of the HTML Editor, it seems good but the text isn't sharp on my screen. I have a lovely new Phillips monitor at resolution 2560 X 1440, and a new IntelNUC with a very good graphics card, any suggestions?
many thanks,
Paul.

Maybe book an eye test :D:D:D:D:D:D:D


:lol:
User 2929386 Photo


Guest
5 posts

Maybe there is a problem in the screen resolution, try restarting the whole system.
User 2932283 Photo


Guest
9 posts

I just had this problem a few months ago. But i fixed this problem after a short time, the manner in which I fixed it, close close html editor, go to your designs card properties and change the settings to in the middle of execution and quality.
User 122279 Photo


Senior Advisor
12,541 posts
Online Now

Thanks for posting a solution!
Ha en riktig god dag!
Inger, Norway
My new honey site, built with RFF: http://www.eikweb.com/horgenhonning/
Component sharing for RFF, RBB, RSD and SD: http://www.eikweb.com/sharing/



Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.