Error, content did not load. - Post...

User 122279 Photo


Senior Advisor
14,431 posts
Online Now

Looks like something is still missing somewhere, or a path is not correct. Assuming that your local preview is ok?
In order to help, I would need the files of your calendar, and it's too cumbersome to fish them out of your site. If you zip up the calendar and upload it with a link here, we could take a look.
Ha en riktig god dag!
Inger, Norway

My work in progress:
Components for Site Designer and the HTML Editor: https://mock-up.coffeecup.com


User 2175701 Photo


Registered User
14 posts

My public_html looks like this.
index.html
contact.html
calendar.html
and 5 folders;
images - (mine not calendar)
css - (mine not calendar)
cgi-bin
calendar
blog.
The calendar envelop looks like this:
3 folders
Images, java script, & stylesheets.
16 items going from 9-13.html to 12-14.html.
I have attached the html for my page and the style sheet.
every thing in the calendar folder is exactly as produced by the calendar software. I did make 2 changes to the monthly style sheet, but that was after the problem showed itself.
1)I changed the head from an image to a color.
2) I changed the height to 50 from 70.
This had no effect on the problem because the problem presented itself before the change.
thank you for your kindness

Attachments:
User 2175701 Photo


Registered User
14 posts

I just noticed, when I click on preview in the calendar program I see the calendar but not the events. Shouldn't i see the events in preview? Sorry to post so much.
User 122279 Photo


Senior Advisor
14,431 posts
Online Now

Hi, I can't do anything with those files you posted. The my-css is not even linked to the html file. What I would need in order to be of any help, would be the folder 'calendar' with all its content, plus the calendar.html

Yes, you should be able to see the events, and no, don't worry about posting too much. We've had much longer conversations than this ;)
Ha en riktig god dag!
Inger, Norway

My work in progress:
Components for Site Designer and the HTML Editor: https://mock-up.coffeecup.com


User 2175701 Photo


Registered User
14 posts

The html I sent was my program that calls calendar. The css is for for my program. Enclosed is the directory created by the calendar program.
Attachments:
User 2175701 Photo


Registered User
14 posts

I moved everything to a sub http://test.harryweiss.com/webcal.html .The problem has to be BEFORE I export. The preview exhibits the exact same problem as the web site.
Enclosed is a snippet of the preview in the calendar program as well as a zip of what was exported. I am about ready to give up. I did everything step by step as directed on the screen.
Attachments:
User 2175701 Photo


Registered User
14 posts

IT WORKS
http://test.harryweiss.com/webcal.html
Don't know how or why, but it works. I will take a win anyway I can get it. Thanks all for your patient help.
User 2147626 Photo


Ambassador
2,958 posts

Glad it all worked out for you. Wish we knew what had caused it ... :P
Graphics for the web, email, blogs and more!
-------------------------------------
https://sadduck.com

Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.