Must be missing something, need help...

User 2740462 Photo


Registered User
17 posts

I went through every info page I can find on adding video and followed the instruction to the letter (as far as I can see). It seems to be a simple matter of adding a video wrapper class to custom.css, add it to the page and put the video in the div. When it all said and done, the video is vanished (interestingly enough the audio is playing which means the video is playing but just not on the screen).
When I put the video in a regular div, it at least shows up but the layout is all screwed see here >www.waterbabiesbikini.com

Put it in the video wrapper class and it disappears. Any suggestions is greatly appreciated.
User 2740462 Photo


Registered User
17 posts

Just a side note, the div container for the video works just fine in the RLM editor, all layout properties are correct. I also downloaded the example from the tutorial page, the only difference between the tutorial and my page I can find is the location of the actual video container. Mine is the first on the left of the page, the example is on the right. Very odd.
User 187934 Photo


Senior Advisor
18,397 posts

I only see one video coded into the page.
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

Here's my S-Drive site with
examples of what can be accomplished in VSD.
http://progrower.coffeecup.com/
Here's my CoffeeCup SCCP Shop with examples of what can be done.
http://progrower.coffeecup.com/shop/
This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personal site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
https://ericrohloff.com
User 2740462 Photo


Registered User
17 posts

I am trying different things, you may have seen an iteration without the wrapper. It is behaving as if there are phantom break points and the video is stacking and unstacking at various screen widths (other than the actual break points.)
User 434929 Photo


Ambassador
937 posts

Adding Responsive Videos to Responsive Layout Maker
Have a look at following link and do it it step by step
http://www.coffeecup.com/help/articles/ … out-maker/

Basically in RLM all you need is container for it and the rest done with HTML coder editor of your choice.

Another tip is here :

http://designers.hubspot.com/docs/snipp … responsive

Or watch this video https://www.youtube.com/watch?v=qdIdPBIF6MU
Guys at coffeecup are awesometacular.
User 2740462 Photo


Registered User
17 posts

Thank you for the response. I did get the embedded video to play and resize, however it's the proper break point transition that is eluding me right now. I have 2 break points setup and the video is suppose to stack at the first break point, it works fine in the RLM layout editor, but after export/upload as I test it by changing the screen size in real time, the video would stack/unstack in between the break points as well as outside the break points. All other elements on the page works just as expected. This would appear to be a layout control issue at this point.
User 434929 Photo


Ambassador
937 posts

Then possibly something wrong with your layout , floating or etc, and uploading your project file will helps more.for members here to see what is the problem.
Guys at coffeecup are awesometacular.
User 2740462 Photo


Registered User
17 posts

Here is the project file for the site. It works fine in the editor preview but once live it goes haywire. Thank for the help.
Attachments:
User 2740462 Photo


Registered User
17 posts

Went back and check every thing again, all layout parameters are exactly as set in this article http://www.coffeecup.com/help/articles/ … out-maker/

I downloaded the example RLM file and did a line by line comparison between my file against the sample file from the article and made sure they are identical. Still no luck, the video is still stacking and unstacking as if there are phantom break points.
User 187934 Photo


Senior Advisor
18,397 posts

I searched your source code and still only see one video. Are you sure your updating the correct file?
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

Here's my S-Drive site with
examples of what can be accomplished in VSD.
http://progrower.coffeecup.com/
Here's my CoffeeCup SCCP Shop with examples of what can be done.
http://progrower.coffeecup.com/shop/
This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personal site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
https://ericrohloff.com

Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.