Not showing correctly

User 458539 Photo


Registered User
1,485 posts

This looks great when I preview in RCS - I have redone the page a few times to try and make sure I haven't made a stupid error. When I ftp to the site it doesn't show correctly. I have had troubles with RCS so I tried starting with one of the templates and it was looking pretty good. Not sure what could be wrong - this is in RSD 2.5

http://gulfcoastconversions.com/new-home.html

Help!

Thanks

Byron
User 2699991 Photo


Registered User
3,752 posts
Online Now

Byron Tipping wrote:
This looks great when I preview in RCS - I have redone the page a few times to try and make sure I haven't made a stupid error. When I ftp to the site it doesn't show correctly. I have had troubles with RCS so I tried starting with one of the templates and it was looking pretty good. Not sure what could be wrong - this is in RSD 2.5

http://gulfcoastconversions.com/new-home.html

Help!

Thanks

Byron


Without seeing the actual project file, it looks to me like the background image size in the slide-container is a different size to the background-image in the slides, (or there is some padding/margins need removing from the slide container.

The Help You Need: When You Need It The Most
Website Design & Development
Website Renovations
Wayans' Theme Park
Watch Listen & Learn Video Tutorials
User 187934 Photo


Senior Advisor
19,684 posts
Online Now

Try removing the jquery link and moving all the slider JS scripts to the footer area.
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personal site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
https://ericrohloff.com

Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.