PLEASE HELP W/ HTML EDITOR 2007 -...

User 422200 Photo


Registered User
7 posts

When i attempt to load pages up to my server at lunarpages, they show up as empty files, or the background pix are extremely screwed up. How do i fix this. i do not know how to read html code very well.
Also, now, i can look at the code of what i created, and i can see the preview, but when i go to the visual editor tab, the "measuring tape" up top is showing that i'm like 50 inches in, and i can't see anything i've done. how can i fix this?
User 122279 Photo


Senior Advisor
12,464 posts
Online Now

If you could provide a link to your site, even if it's screwed up' ;), we could perhaps find out what has gone wrong.
Ha en riktig god dag!
Inger, Norway
My new honey site, built with RFF: http://www.eikweb.com/horgenhonning/
Component sharing for RFF, RBB, RSD and SD: http://www.eikweb.com/sharing/


User 338455 Photo


Customer Support Specialist
51 posts

Welcome to the forums

A quick note, you may want to change your name so you email address is not showing. Spammers love to find new emails.

As for your question if you can send us the link to your website we can take a quick look.
~_~_~_~_~_~_~_~_~_~_~_~_~_~_~_~_~_~_~
Abraham
CoffeeCup Software Inc.
An Internet 500 Company
http://www.coffeecup.com
User 422200 Photo


Registered User
7 posts

actually guys, a pulled a non-"guy" maneuver and read the instructions,lol, and figured it out. but thanx for offering, and for sure, if i get lost in the future, here is where i'll be askin for help.
Thanx Again!

Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.