Submit button does nothing - Post ID...

User 2140875 Photo


Registered User
291 posts

I created a form using the standard Sky theme. I have it set up to just give a confirmation message after the submit button is pressed. Inserted it into VSD and published all associated files.

When I go to the page that the form is embedded in and press the Submit button, nothing happens. But, after I do press the submit button (and nothing happens) and then go to another page on the site and then try to return to the suggestion page, the form page will not even load up.

http://rascal.cc/suggestions.html

Can't figure out why.

Any suggestions?

Thanks,
Galen
User 187934 Photo


Senior Advisor
18,132 posts

Looks like your missing a few files.:)
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

Here's my S-Drive site with
examples of what can be accomplished in VSD.
http://progrower.coffeecup.com/
Here's my CoffeeCup SCCP Shop with examples of what can be done.
http://progrower.coffeecup.com/shop/
This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personnel site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
http://ericrohloff.com
http://ericrohloff.com/property/
User 2140875 Photo


Registered User
291 posts

Which ones?? I've uploaded everything that is in the folders created by form builder. Here's a screen shot comparing the files that are uploaded and the ones on the computer. I am using Filezilla. I didn't take a shot of the php file but it is also there.

Thanks.

You sure are up late!!
Attachments:
User 187934 Photo


Senior Advisor
18,132 posts

I think some of the files inside those folders are missing
http://rascal.cc/newsuggestionform/news … ertest.php
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

Here's my S-Drive site with
examples of what can be accomplished in VSD.
http://progrower.coffeecup.com/
Here's my CoffeeCup SCCP Shop with examples of what can be done.
http://progrower.coffeecup.com/shop/
This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personnel site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
http://ericrohloff.com
http://ericrohloff.com/property/
User 2147626 Photo


Senior Advisor
2,942 posts

Using Filezilla, or any other FTP check your transfer type. If it's not 'binary' then change it to binary and try uploading. Had problems before using ASCII or Auto modes. :cool:
Graphics for the web, email, blogs and more!
-------------------------------------
http://sadduck.com
User 2140875 Photo


Registered User
291 posts

Changed to binary. removed files from server and re-uploaded everything. still no go.
I checked each folder, "crossdomain", "css", "images","js" ;and "libs_js". All content is exactly the same from compute to server.

Any other ideas. By the way I tried a different standard form and it is doing exactly the same thing.

Thanks for any suggestions.
Galen
User 2147626 Photo


Senior Advisor
2,942 posts

Go to the site in my sig and email me from the contact page. I'll set you up ftp credentials and let you upload to my server and see if it works. That will eliminate any problem with missing files and/or server issues.
Graphics for the web, email, blogs and more!
-------------------------------------
http://sadduck.com
User 2815606 Photo


Registered User
51 posts

Can anyone give me an idea of why my submit button does not work?

I have made a form in web form builder and followed the upload instructions to the letter (Manual upload) ....... and the submit button does not work at all now.

The irritating thing is that my original form worked perfectly.

Thanks in advance
David
User 122279 Photo


Senior Advisor
11,595 posts
Online Now

Without seeing the form it would just be a guessing game. E.g. did you fill in the settings correctly? The form needs to know where to send the form results.
Ha en riktig god dag!
Inger, Norway
My new honey site, built with RFF: http://www.horgenhonning.net/
Component sharing for RFF, RBB, RSD and SD: http://www.horgenhonning.net/sharing/


User 2815606 Photo


Registered User
51 posts

Sorry for not being very specific, but I really don't know where to begin to look for an answer.

I will go back and check out the settings as best I can .... but at the moment I an completely baffled.

Regards,
David

Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.