PHP Files - Post ID 294640

User 2947074 Photo


Registered User
27 posts

Hi,
I'm having this problem and I can not solve.

I export my Web form to my filezila folder but I only see my file folder and not my PHP file, Why is that? All my server information is correct in manual server setup.

When I upload to the server and Check my form in my website with google and firefox is Show me ERROR.. Means it recognize that the form what should be there but just show ERROR Box. I refreshed the page many of time still nothing.

My contact form and other forms show both folder and PHP file in filezilla and it work just fine. But this these other form just not doing the job.

Can Someone Please Help me.
User 187934 Photo


Senior Advisor
19,573 posts

Hi GG,
What php version are you running on your host?
Can you share a link to your form so we can take a look?
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personal site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
https://ericrohloff.com
User 2947074 Photo


Registered User
27 posts

I took my test page down so it not up any more, I can put it up again, but I am getting this error, I attach a picture of it, maybe you can understand this error and help me out.
Attachments:
User 187934 Photo


Senior Advisor
19,573 posts

That looks to be a local error. When does that error actually show up? Through an app or browser?
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personal site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
https://ericrohloff.com
User 2947074 Photo


Registered User
27 posts

Sorry for the late responds.

I been having this problem way to long Im trying everything I can. It seem it only show read only, but I change my system files so many time and still getting this error. I thing there is a bug in the program.

Some of my file work and do not. I get this error in when Im exporting to desktop or documents. I attach the error
If you can please help me out, maybe.
Attachments:
User 187934 Photo


Senior Advisor
19,573 posts

I would open a support topic so the CC gurus can help.
https://www.coffeecup.com/help/myroom/
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personal site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
https://ericrohloff.com
User 2947074 Photo


Registered User
27 posts

I been reaching out. Im just waiting again. This is just getting a little annoying now. I might just have to find another program. But Thanks

Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.