PayPal Standard - Post ID 276127

User 1937185 Photo


Registered User
50 posts

I have no idea what the issue is. I've created several forms that connect to PayPal with no problem then suddenly one of the forms I've had for a long while (that worked) is no longer showing the PayPal button to complete the payment. It just shows a thank your confirmation message. The form has the correct email and ID token ...everything is checked as its supposed to. Only PayPal standard is checked...not the 'enable form payments'.

Did something change? Am I using the wrong thing? Help help...
User 1937185 Photo


Registered User
50 posts

User 187934 Photo


Senior Advisor
18,081 posts

I would open a support topic as your form is hosted on S-Drive.
https://www.coffeecup.com/help/myroom/opentopic/
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

Here's my S-Drive site with
examples of what can be accomplished in VSD.
http://progrower.coffeecup.com/
Here's my CoffeeCup SCCP Shop with examples of what can be done.
http://progrower.coffeecup.com/shop/
This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personnel site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
http://ericrohloff.com
http://ericrohloff.com/property/

Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.