input form on web builder - Post ID...

User 2726466 Photo


Registered User
19 posts

http://www.safairmontgt.com.au/addtoregister.htm
the fields above the images upload is the master and the details are tha 4 images that can be uploaded

This script works perfectly on my in house development machines. but when I load the application to my cpanel the 4 images (details record) does not get added. See link below...No records are found. Looking at phpmyadmin there are know records added. i have exported and imported the cpanle database for safairmontgt to my local machines and it works
http://www.safairmontgt.com.au/GT_Details/

as I mentioned this works 100% on my in-house severs. I am not sure where the issues is

Appreciate any help in resolving this.
User 187934 Photo


Senior Advisor
18,132 posts

I see Pics of cars
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

Here's my S-Drive site with
examples of what can be accomplished in VSD.
http://progrower.coffeecup.com/
Here's my CoffeeCup SCCP Shop with examples of what can be done.
http://progrower.coffeecup.com/shop/
This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personnel site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
http://ericrohloff.com
http://ericrohloff.com/property/
User 2726466 Photo


Registered User
19 posts

sorry i forgot to add...use the right arrows ..top of screen to skip to the last record. form builder adds the master record but not the details.... double click the - on the left of screen to display the no record found.u can go back to record 218 for an example of master information and details images.
See attached file
Attachments:
User 187934 Photo


Senior Advisor
18,132 posts

So the records are in the database as I can see the details are there but no image. Are the images being uploaded to the correct directory? Is your image src correct in the database? If your image src in the database is relative,is your script pointing to the correct directory?
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

Here's my S-Drive site with
examples of what can be accomplished in VSD.
http://progrower.coffeecup.com/
Here's my CoffeeCup SCCP Shop with examples of what can be done.
http://progrower.coffeecup.com/shop/
This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personnel site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
http://ericrohloff.com
http://ericrohloff.com/property/
User 2726466 Photo


Registered User
19 posts

I can see the the master record is inserted in the db master table, The form does not insert the details in the DB details table...the 4 images....hence the No record message when u display the last record. I undertsand Web builder inserts the images as BLOB in the DB.

I am not aware of a directory where it stores the images. Are u able to point me to this directreory.

User 187934 Photo


Senior Advisor
18,132 posts

Hi Henry,
Yes it should be myformname/storage/files/
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

Here's my S-Drive site with
examples of what can be accomplished in VSD.
http://progrower.coffeecup.com/
Here's my CoffeeCup SCCP Shop with examples of what can be done.
http://progrower.coffeecup.com/shop/
This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personnel site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
http://ericrohloff.com
http://ericrohloff.com/property/
User 2726466 Photo


Registered User
19 posts

Hi,

I have ticked to save images (detials) in database option when creating the form, therefore no files in myformname/storage/files/.

User 2726466 Photo


Registered User
19 posts

I could change to save to server, however Is there a method to convert DB stored images to save to server
User 187934 Photo


Senior Advisor
18,132 posts

I don't think I've ever use that option because of the size of the data. What did it store in the database?
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

Here's my S-Drive site with
examples of what can be accomplished in VSD.
http://progrower.coffeecup.com/
Here's my CoffeeCup SCCP Shop with examples of what can be done.
http://progrower.coffeecup.com/shop/
This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personnel site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
http://ericrohloff.com
http://ericrohloff.com/property/
User 2726466 Photo


Registered User
19 posts

i have gone back to basics and tried to add data to a DB.......this WB form is...http://www.safairmontgt.com.au/test.php
One DB, one table to create one field
Webbuilder creates the Db but fails on creating the table. See attached log file
SQL version - mysql Ver 14.14 Distrib 5.7.23, for Linux (x86_64) using EditLine wrapper
Cents version - CentOS release 6.10 (Final)
Attached files - error log file and screen dump of WB DB write config.

it looks like it does not create the correct syntax
Any pointers to where i am going wrong
Attachments:

Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.