Trouble with Firefox - anyone? - Post...

User 122279 Photo


Senior Advisor
12,910 posts
Online Now

I'm using Ffx as my main browser, and lately (just today, I think) it is behaving in a strange way when it comes to logging into the CoffeeCup site. I need to log in EVERY single time I enter the site! Normally, I log in once, and then I can go in and out of the site many times as long as I'm not too long away from it. It happens on my Windows desktop computer, and also on my Mac book, so I guess it can't be any local setting. Besides, I have not been anywhere near the settings for some time. If I try using Chrome, everything is ok.

Is it just me, or does anyone else experience the same thing?
Ha en riktig god dag!
Inger, Norway
My new honey site, built with RFF: https://eikweb.com/horgenhonning/
Component sharing for RFF, RBB, RSD and SD: https://eikweb.com/sharing/


User 187934 Photo


Senior Advisor
18,919 posts

Check your bookmark to make sure it is https and not http.
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

Here's my S-Drive site with
examples of what can be accomplished in VSD.
https://progrower.coffeecup.com/
Here's my CoffeeCup SCCP Shop with examples of what can be done.
https://progrower.coffeecup.com/shop/
This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personal site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
https://ericrohloff.com
User 122279 Photo


Senior Advisor
12,910 posts
Online Now

It IS https.
Ha en riktig god dag!
Inger, Norway
My new honey site, built with RFF: https://eikweb.com/horgenhonning/
Component sharing for RFF, RBB, RSD and SD: https://eikweb.com/sharing/


User 187934 Photo


Senior Advisor
18,919 posts

I was seeing the same thing and I changed my bookmark to https and I thought I solved it. I just closed FX and reopended it. I went to the forum and I was still logged in. I opened another tab with my new posts book mark and it asked me to login.
Very strange. Cache problem maybe or CC issue possibly as I see there has been a lot of work done to the site. Maybe a mix of cache and new.
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

Here's my S-Drive site with
examples of what can be accomplished in VSD.
https://progrower.coffeecup.com/
Here's my CoffeeCup SCCP Shop with examples of what can be done.
https://progrower.coffeecup.com/shop/
This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personal site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
https://ericrohloff.com

Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.