Drop Down Menu Options Missing - Post...

User 2147626 Photo


Ambassador
2,942 posts

Okay, I've done something here. I have a support ticket in but Scott ran me through everything I couldn't think of myself and no help. So, I'm throwing this out to the community in hopes someone else may have seen this...

I open SCDP. Doesn't matter if I load a theme or not. At the top is a row a menu options. If I select 'File' for example, there is a drop down list of other options. Except, in my case, all I have are icons. No text what so ever. The icons work. I just don't know what they are for!

I have uninstalled SCDP, ran ccleaner, downloaded a fresh new copy of SCDP, re-booted the machine, then re-installed the new copy. No help. Just icons. Checked DPI and screen size. Changed just for giggles, then changed back. No good. Just icons.

I'm flat out of ideas and have no idea what I did to get into this slop.

Anyone have any ideas?
Graphics for the web, email, blogs and more!
-------------------------------------
http://sadduck.com
User 187934 Photo


Senior Advisor
19,572 posts

OS?
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personal site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
https://ericrohloff.com
User 187934 Photo


Senior Advisor
19,572 posts

Do you have Hardware acceleration turned on?
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personal site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
https://ericrohloff.com
User 2147626 Photo


Ambassador
2,942 posts

Win 7 Home Premium, core i7 with 8GB ram. I'm sure when I first installed, it was working. All other cc programs work fine, including SCCP. It's just SCDP and I couldn't believe it when a fresh install wouldn't fix it! I'm just lost...
Graphics for the web, email, blogs and more!
-------------------------------------
http://sadduck.com
User 187934 Photo


Senior Advisor
19,572 posts

As Scott always says. "Format" and soon.:lol:
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personal site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
https://ericrohloff.com
User 2147626 Photo


Ambassador
2,942 posts

Bite your tongue!

As the 'other' saying goes...it ain't over - till it's over! :D
Graphics for the web, email, blogs and more!
-------------------------------------
http://sadduck.com
User 187934 Photo


Senior Advisor
19,572 posts

There's has to be a reason for it to be only that app having the problems. Very strange.:/
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personal site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
https://ericrohloff.com
User 2147626 Photo


Ambassador
2,942 posts

Yea, I think I'm gonna be chewin' on this one fer a while!
Graphics for the web, email, blogs and more!
-------------------------------------
http://sadduck.com
User 187934 Photo


Senior Advisor
19,572 posts

Have you tired installing it to a new location?
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personal site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
https://ericrohloff.com
User 2147626 Photo


Ambassador
2,942 posts

Well, that was worth a try. Just deleted, cleaned, rebooted, and re-installed to a separate drive... no good. Still no text on drop downs.

I did notice that after deleting and cleaning, the SCDP.lic file was still present. I renamed it, and did a re-install. That didn't work either.
Graphics for the web, email, blogs and more!
-------------------------------------
http://sadduck.com

Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.