RLM Template Pulsar - Post ID 238346

User 2623310 Photo


Ambassador
281 posts

Hi all,

I'm having some issues with this template. First thing is if you go to each of the web browsers ( Explore, Google Chrome and Firefox) when the page is display in Firefox there is white space before the header. The page displays fine in Explore and Google Chrome.

The second things is the images are not displaying at all. In Explore nothing at all, in Google chrome a little red box and in Firefox a little red box with some letters.

Here's a link to the page if you would to look at it http://www.freehtmlforms.com/newlook

Thanks for the help.:)
User 187934 Photo


Senior Advisor
18,767 posts

You need to set the path to your images in RLM. Check your settings on the coffee-span-12.
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

Here's my S-Drive site with
examples of what can be accomplished in VSD.
https://progrower.coffeecup.com/
Here's my CoffeeCup SCCP Shop with examples of what can be done.
https://progrower.coffeecup.com/shop/
This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personal site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
https://ericrohloff.com
User 2623310 Photo


Ambassador
281 posts

HI Eric,

How about the white space when you view the page in Firefox?

Thanks for the help.
User 187934 Photo


Senior Advisor
18,767 posts

Can you share your RLM file?
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

Here's my S-Drive site with
examples of what can be accomplished in VSD.
https://progrower.coffeecup.com/
Here's my CoffeeCup SCCP Shop with examples of what can be done.
https://progrower.coffeecup.com/shop/
This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personal site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
https://ericrohloff.com
User 2623310 Photo


Ambassador
281 posts

Hi Eric,

Sure! Here's the file.

Thanks
Attachments:
User 187934 Photo


Senior Advisor
18,767 posts

Give this a try.

forms-redo.zip
The forum wouldn't let me attach it.
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

Here's my S-Drive site with
examples of what can be accomplished in VSD.
https://progrower.coffeecup.com/
Here's my CoffeeCup SCCP Shop with examples of what can be done.
https://progrower.coffeecup.com/shop/
This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personal site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
https://ericrohloff.com
User 2623310 Photo


Ambassador
281 posts

Hi Eric,

Sorry that didn't work. I still get the white space above the header when viewing the page in Firefox. You said setting the path for images too. How do I go about doing that?

Thanks for the help:)
User 434929 Photo


Ambassador
937 posts

Scott Larson wrote:
Hi Eric,

Sorry that didn't work. I still get the white space above the header when viewing the page in Firefox. You said setting the path for images too. How do I go about doing that?

Thanks for the help:)


For white space above the header >> In your main css document you have set following css:

body > .row.content-row-top {
margin-top: 20px;
margin-bottom: 20px;
max-width: 960px;
background-color: #ccc;
}


You have some extra margin, Change it to

body > .row.content-row-top {
margin-top: 0px;
margin-bottom: 0px;
max-width: 960px;
background-color: #ccc;
}

Guys at coffeecup are awesometacular.
User 2623310 Photo


Ambassador
281 posts

Hi Mansour,

Thanks for the help. That did the trick. Do you any ideas for the icons not showing up?

Thanks for the help again. :)
User 2623310 Photo


Ambassador
281 posts

Eric or Mansour,
I change the main.css from 20px to 0px. That took care of white space on the home page. When I upload another page to the server the I have the same problem again. The white is space is on top.

here's a link to the page:

http://www.freehtmlforms.com/newlook/freefeedback.html

Thanks for the help again. :)

Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.