Export path problem

User 307522 Photo


Registered User
14 posts

Hi, I'm having a great time with RLM
However I seem to have a problem with the Export Path with a page duplicate (is this a bug - or me missing something?)

I'll try and explain.

If you start a new project
Put an image in the top row with an Export Path Name of 'my_image1.gif'
Now Duplicate Current Layout ( call it Index2 )
Change the image on this page with the Export Path Name of 'my_image2.gif'

Now when I switch back between Index1 & Index2 strange things happen. The Path Names swap around and sometimes an Export Path name blanks itself or the dot before the word gif disappears.

I have tried naming the images different class names but still the same problem.

As usual - any advice, help much appreciated :)
User 187934 Photo


Senior Advisor
18,768 posts
Online Now

So to clarify your seeing this happen within RLM? Not after export?
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

Here's my S-Drive site with
examples of what can be accomplished in VSD.
https://progrower.coffeecup.com/
Here's my CoffeeCup SCCP Shop with examples of what can be done.
https://progrower.coffeecup.com/shop/
This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personal site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
https://ericrohloff.com
User 307522 Photo


Registered User
14 posts

Hi Eric,

That's correct.
User 2088758 Photo


Senior Advisor
2,722 posts

Hi Will,

I cannot replicate this issue. My suggestion would be to open a support ticket with CC and attach your rlm file to the ticket.
Taking over the world one website at a time!

Steve Kolish
www.misterwebguy.com

YouTube Channel:
https://www.youtube.com/channel/UCL8qVv … ttneYaMSJA
User 307522 Photo


Registered User
14 posts

Ok Steve, thanks for looking into it.
I'll do just that.
User 187934 Photo


Senior Advisor
18,768 posts
Online Now

I would try reinstalling also.
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

Here's my S-Drive site with
examples of what can be accomplished in VSD.
https://progrower.coffeecup.com/
Here's my CoffeeCup SCCP Shop with examples of what can be done.
https://progrower.coffeecup.com/shop/
This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personal site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
https://ericrohloff.com
User 103173 Photo


VP of Software Development
0 posts

I cannot replicate that issue here as well.
Learn the essentials with these quick tips for Responsive Site Designer, Responsive Email Designer, Foundation Framer, and the new Bootstrap Builder. You'll be making awesome, code-free responsive websites and newsletters like a boss.
User 307522 Photo


Registered User
14 posts

Thanks for all the replies chaps - I'm always impressed with the speed and level of response :)

I'll try reinstalling and see what happens.

Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.