Losing formatting - Post ID 292491

User 458539 Photo


Registered User
1,420 posts

This demo

https://www.tippingproductions.com/tpc/demo/

Is working fine but the email (generated in email Designer) is losing formatting and a couple of other issues. After the first paragraph there is a highlighted test that says Show quoted text - when clicked the rest of the email shows up. The copy is all there but the formatting is still gone and the links are flaky.

Help appreciated

Byron
User 122279 Photo


Senior Advisor
13,325 posts
Online Now

If the form itself is created with WFB and is working fine, but the email created with RED is not, then I would think that you ought to post the faulty file, not the one that is working.
Ha en riktig god dag!
Inger, Norway
This site was made before we were able to create components through the app:
Component sharing for RFF, RBB, RSD and SD: https://eikweb.com/sharing/
My work in progress right now:
Components for the same as above + HTML Editor: https://mock-up.coffeecup.com


User 458539 Photo


Registered User
1,420 posts

WFB operating ok so I have attached RED file

Thanks

Byron
Attachments:
User 122279 Photo


Senior Advisor
13,325 posts
Online Now

I went through the process of submitting your form. I got the summarized view of what I had submitted, and I got an automated reply similar to the one you posted, just with another font face, and a wee video attached. But I don't see the text you mentioned in your first post anywhere, and I don't see anything losing the formattting. So where does that happen?
Based on what I can see, I'm not able to help.
Ha en riktig god dag!
Inger, Norway
This site was made before we were able to create components through the app:
Component sharing for RFF, RBB, RSD and SD: https://eikweb.com/sharing/
My work in progress right now:
Components for the same as above + HTML Editor: https://mock-up.coffeecup.com


User 458539 Photo


Registered User
1,420 posts

Thanks Inger,

Been experimenting with it - -

I changed the link to the first video to a different one and that allowed certain things to happen. I don't know why but the formatting came through although it did use a font substitution - So I will change that substitution Arial and repost.

Thanks for the help - I was wondering what it looked like elsewhere

Byron

Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.