Duplicated images in Outlook...

User 1991012 Photo


Registered User
26 posts

Hi everybody,
Lately, any email I created in RED, imported in Mailchimp, and sent as a test, had duplicated images not respecting width declarations. I met this same issue some time ago whenever an email was imported into a Mailchimp template, but at that time, when an email was imported directly into the Mailchimp's campaign everything worked fine. Now even this option has this same issue - All images are duplicated!
When I checked the code, and removed all '<!--[if gte mso 9]>' statements, images duplicates vanished.
Any ideas how to solve this issue without interventions in code?
Thanks in advance,
Z.
User 187934 Photo


Senior Advisor
18,074 posts

Hi RZoran,
I would open a support topic as it seems to be something the app is causing.
https://www.coffeecup.com/help/myroom/opentopic/
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

Here's my S-Drive site with
examples of what can be accomplished in VSD.
http://progrower.coffeecup.com/
Here's my CoffeeCup SCCP Shop with examples of what can be done.
http://progrower.coffeecup.com/shop/
This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personnel site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
http://ericrohloff.com
http://ericrohloff.com/property/
User 1991012 Photo


Registered User
26 posts

Already did. Thanks.

Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.