Display not rendered properly in Safari - Post ID 271377


Registered User
5 posts

Hello

I have developed a website using RBB. I created virtual templates for three main pages and adapted them using HTML Editor. The site works well in Chrome, Firefox, Edge but in Safari the layout is all over the place. Is there an issue with that browser? I have spent countless hours to get where I am at the moment. The website is: http://www.equibliss.co.uk/test/. I have attached what I see in my Safari browser.

Thanks in advance,

Paul
Attachments:


Senior Advisor
11,000 posts
Online Now

I see you are using Safari on a windows machine. As far as I know Safari for windows hasn't been further developed for a long time, at least a year. I don't exactly know what new stuff it is missing, but that could be a reason for not displaying the site correctly.
Someone might come along here with Safari on a Mac, then you will hear if the display is correct. Anyway, it seems ok in Safari on my Iphone6.
Ha en riktig god dag!
Inger, Norway
My new honey site, built with RFF: http://www.horgenhonning.net/
Component sharing for RSD, RFF and RBB: http://www.horgenhonning.net/sharing/



Registered User
23 posts

Hi Paul


Yep I see what you mean it is a bit over the place on safari, I have just re-done my site with BB and no problems with safari so im guessing there is something thats not quite right with your build. Have you used floats ???? and also have to sized the broken row / column to auto margin left / right ???
Web Developer UK


Registered User
91 posts

Old Safari doesn't recognize @ media query rem. I'm hoping CC will fix this and allow to select something different from rem. Read this http://www.coffeecup.com/forums/bootstr … query-rem/


Ambassador
295 posts

You can check on http://caniuse.com/ to see if a specific browser supports any specific feature.

http://www.pixelandpoly.com/ (built with Bootstrap Builder)
Video Tutorials - https://goo.gl/KJCsjA
The Universe from A to Z - https://universeatoz.com/ (built with Foundation Framer)


Registered User
91 posts

open your main.css file with notepad. select edit/replace.
find what:rem
Replace with:em
Click: Replace all

save file and see if that works for you


Registered User
91 posts

Mark Dean wrote:
open your main.css file with notepad. select edit/replace.
find what:rem
Replace with:em
Click: Replace all

save file and see if that works for you


I just tried that and it doesn't seem to work on your site. It moves lower portion out to the right. I also tried just chaning the media queries and it does the same. Works for me though :D

Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.