Display not rendered properly in Safari

User 2845590 Photo


Registered User
5 posts

Hello

I have developed a website using RBB. I created virtual templates for three main pages and adapted them using HTML Editor. The site works well in Chrome, Firefox, Edge but in Safari the layout is all over the place. Is there an issue with that browser? I have spent countless hours to get where I am at the moment. The website is: http://www.equibliss.co.uk/test/. I have attached what I see in my Safari browser.

Thanks in advance,

Paul
Attachments:
User 122279 Photo


Senior Advisor
11,398 posts

I see you are using Safari on a windows machine. As far as I know Safari for windows hasn't been further developed for a long time, at least a year. I don't exactly know what new stuff it is missing, but that could be a reason for not displaying the site correctly.
Someone might come along here with Safari on a Mac, then you will hear if the display is correct. Anyway, it seems ok in Safari on my Iphone6.
Ha en riktig god dag!
Inger, Norway
My new honey site, built with RFF: http://www.horgenhonning.net/
Component sharing for RFF, RBB, RSD and SD: http://www.horgenhonning.net/sharing/


User 236055 Photo


Registered User
25 posts

Hi Paul


Yep I see what you mean it is a bit over the place on safari, I have just re-done my site with BB and no problems with safari so im guessing there is something thats not quite right with your build. Have you used floats ???? and also have to sized the broken row / column to auto margin left / right ???
Web Developer UK
User 171749 Photo


Registered User
91 posts

Old Safari doesn't recognize @ media query rem. I'm hoping CC will fix this and allow to select something different from rem. Read this http://www.coffeecup.com/forums/bootstr … query-rem/
User 2846109 Photo


Ambassador
331 posts

You can check on http://caniuse.com/ to see if a specific browser supports any specific feature.

http://www.pixelandpoly.com/ (built with Bootstrap Builder)
Video Tutorials - https://www.youtube.com/channel/UCQMcF0 … EKA/videos
The Universe from A to Z - https://universeatoz.com/ (built with Foundation Framer)
User 171749 Photo


Registered User
91 posts

open your main.css file with notepad. select edit/replace.
find what:rem
Replace with:em
Click: Replace all

save file and see if that works for you
User 171749 Photo


Registered User
91 posts

Mark Dean wrote:
open your main.css file with notepad. select edit/replace.
find what:rem
Replace with:em
Click: Replace all

save file and see if that works for you


I just tried that and it doesn't seem to work on your site. It moves lower portion out to the right. I also tried just chaning the media queries and it does the same. Works for me though :D

Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.