how to upload entire site - Page 1 -...

User 2777083 Photo


Registered User
19 posts

When I hit the quick upload button only the current page I'm working on gets uploaded.

I am saving entire project before upload.
I'm uploading to "public_html"
User 271657 Photo


Administrator
3,816 posts

My Websites > FTP Upload > Upload Entire Website Project ;)
I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by. (Douglas Adams)
https://www.callendales.com
User 2777083 Photo


Registered User
19 posts

"upload entire website project" is grayed. As is "upload selected files." Is the an add-on I have to pay for?
User 2777083 Photo


Registered User
19 posts

got it. Had to configure "website project settings." Thanks
User 2777083 Photo


Registered User
19 posts

One comment... I deleted an image in HTML editor and upload entire website. Then went to cPanel file manager and the image is still there. Why didn't it get deleted also? Do I need to hit a setting?
User 2777083 Photo


Registered User
19 posts

One more... After I configured "website project settings" and got the entire website to upload I restarted my computer to find out that the setting were gone and I had to redo them. I tried restarting computer and it happened again. Why aren't the settings being saved?
User 271657 Photo


Administrator
3,816 posts

An upload from the Editor won't remove images or files. You can go to your files (through your C-Panel) and delete uneeded items there. You could also use an FTP program to download images you might want to re-use later (seasonal or promotional stuff).

I don't know why the Editor is losing your settings. Are you on the latest version? Maybe re-install? You could try running as Administrator. See Scott's instructions here: http://www.coffeecup.com/forums/welcome … y-session/

If that doesn't help, you could put in a Support Ticket so CC can have a look at it for you. ;)
I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by. (Douglas Adams)
https://www.callendales.com
User 2777083 Photo


Registered User
19 posts

version 10.1 build 741.

Running as administrator didn't work.

Everything is fine until I close the HTML editor and reopen. Under "website project settings" the "server" drop-down reverts back to "none." I just have to pick my server and all is well but kind of a pain.
User 271657 Photo


Administrator
3,816 posts

If a fresh download doesn't help, I'd put in a support ticket.
I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by. (Douglas Adams)
https://www.callendales.com
User 2822414 Photo


Registered User
3 posts

Hi all.. I have coffecup html editor and on the left side it has file names - my computer, library, my project ect. I am working from my files in "my computer" and I cant move it to "my project" for some reason and I think this is the reason why I can't upload my website. It won't let me click on the FTP upload to server or sync to S-drive? Please help!

Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.