external preview.

User 465940 Photo


Registered User
1 post

This is a great feature, but for months, it will work then for no reason, when I toggle, it comes up black and then disappears.
I have to restart, it works then craps out . . .very frustrating.
Any ideas ??
User 187934 Photo


Senior Advisor
19,423 posts
Online Now

Hi Jim,
I would open a support topic and see if the CC gurus can help you out.
https://www.coffeecup.com/help/myroom/
Post back if you hear anything.
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personal site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
https://ericrohloff.com
User 122279 Photo


Senior Advisor
13,438 posts
Online Now

Jim, do as Eric suggests, rather sooner than later. The HTML Editor is in the process of being updated, and only knowing about misbehaviour like that will lead to it being addressed. If you get any error messages, be sure to post them too.
Ha en riktig god dag!
Inger, Norway
This site was made before we were able to create components through the app:
Component sharing for RFF, RBB, RSD and SD: https://eikweb.com/sharing/
My work in progress right now:
Components for the same as above + HTML Editor: https://mock-up.coffeecup.com



Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.