Problems with transparency

User 122279 Photo


Senior Advisor
11,740 posts

By trial and error I found my way how to give the frames a transparent background. I was testing 'speedo.wif' through 'speedo10.wif'. What I got was transparency for all the frames except the first one (speedo.wif) although I had it selected along with the other ones. I had to select it once more in addition in order to get the transparency. Is this a feature? ;)
Ha en riktig god dag!
Inger, Norway
My new honey site, built with RFF: http://www.horgenhonning.net/
Component sharing for RFF, RBB, RSD and SD: http://www.horgenhonning.net/sharing/


User 103173 Photo


VP of Software Development
0 posts

So in the end, it did work Inger?
Learn the essentials with these quick tips for Responsive Site Designer, Responsive Email Designer, Foundation Framer, and the new Bootstrap Builder. You'll be making awesome, code-free responsive websites and newsletters like a boss.
User 122279 Photo


Senior Advisor
11,740 posts

Yes, after I had selected the first image twice.
Ha en riktig god dag!
Inger, Norway
My new honey site, built with RFF: http://www.horgenhonning.net/
Component sharing for RFF, RBB, RSD and SD: http://www.horgenhonning.net/sharing/


User 103173 Photo


VP of Software Development
0 posts

Inger, can you email me the steps you took so I can try and replicate this here?
Learn the essentials with these quick tips for Responsive Site Designer, Responsive Email Designer, Foundation Framer, and the new Bootstrap Builder. You'll be making awesome, code-free responsive websites and newsletters like a boss.

Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.