Laggy Issue - Page 7 - Post ID 290094

User 379556 Photo


Registered User
1,147 posts

Thanks, Inger.

Frank
User 236055 Photo


Registered User
44 posts

Pleased its finally all sorted and as reported 3192 seems to be solid. A further few updates should be expected over the next 10 days or so :D
Web Developer UK
User 2699991 Photo


Registered User
3,178 posts
Online Now

Phil Brighton wrote:
Pleased its finally all sorted and as reported 3192 seems to be solid. A further few updates should be expected over the next 10 days or so :D


Hmmm
I gave 3192 some hammering today Laggy iss kicked in after 6 hours work and got progressively worse
when trying to enter text editor for H1 header, the panel for text editor greyed out, had to save & close then re-open it, this happened quite a few times

working with a reveal is almost impossible to select an element

I have made some videos of all this happening along with the log-file & sent it to Alberto

This was a test project brand new and with just 2 pages so far quite a bit of stuff going on but then it wouldn't have been a meaningful test if it was just ordinary.

Finished for the night, will reume tomorrow

The Help You Need: When You Need It The Most
Website Design & Development
Website Renovations
Wayans' Theme Park
Watch Listen & Learn Video Tutorials
User 2706435 Photo


Ambassador
443 posts

how did you get 3192?
User 2699991 Photo


Registered User
3,178 posts
Online Now

BIll G wrote:
how did you get 3192?

For testing purposes

The Help You Need: When You Need It The Most
Website Design & Development
Website Renovations
Wayans' Theme Park
Watch Listen & Learn Video Tutorials
User 122279 Photo


Senior Advisor
13,322 posts
Online Now

I also had the lagging reappear after half a day. But so far no problems with the text editor or the jumping font sizes. Will test run it on the Mac tomorrow.
Ha en riktig god dag!
Inger, Norway
This site was made before we were able to create components through the app:
Component sharing for RFF, RBB, RSD and SD: https://eikweb.com/sharing/
My work in progress right now:
Components for the same as above + HTML Editor: https://mock-up.coffeecup.com


User 188640 Photo


Registered User
831 posts

I'm on ver 3180 and I can't find the QtWebEngineProcess.exe running anywhere in my task manager. I've also never had any laggy issues. Hmmmmm.
A Rose is Just a Weed in a Corn Patch!
User 122279 Photo


Senior Advisor
13,322 posts
Online Now

You should find one if you have SD build 3180 running. SD uses that file.

I mentioned earlier in this thread that I have some more instances of that qt... etc file running, and I found that they have to do with my Dropbox.
Ha en riktig god dag!
Inger, Norway
This site was made before we were able to create components through the app:
Component sharing for RFF, RBB, RSD and SD: https://eikweb.com/sharing/
My work in progress right now:
Components for the same as above + HTML Editor: https://mock-up.coffeecup.com


User 188640 Photo


Registered User
831 posts

All I did to check was start SD4. Do I need to have a project open?
A Rose is Just a Weed in a Corn Patch!
User 122279 Photo


Senior Advisor
13,322 posts
Online Now

No, just the app
Ha en riktig god dag!
Inger, Norway
This site was made before we were able to create components through the app:
Component sharing for RFF, RBB, RSD and SD: https://eikweb.com/sharing/
My work in progress right now:
Components for the same as above + HTML Editor: https://mock-up.coffeecup.com



Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.