HELP! Audio player not working - Post...

User 495092 Photo


Registered User
244 posts

Ok, really weird. I just deleted my audio player, then re-added it. And now my footer is showing up! But my audio player still doesn't work :( What??

User 2623310 Photo


Ambassador
259 posts

When I looked at your code that just did it shows this

<div class="amazingaudioplayer-engine"><a href="http://amazingaudioplayer.com" title="jquery audio player">jquery mp3 player</a></div>
</div>

Looks to me that are some code for the player.
User 495092 Photo


Registered User
244 posts

There's a whole lot more code before that too.....is that all you see? Maybe I need to go back to the older RSD. Works fine there.
User 2623310 Photo


Ambassador
259 posts

The player works on this site http://www.violaduo.com/. Is it the same code use for each one? Which RSD you are using Responsive Site Designer or Site Designer?
User 495092 Photo


Registered User
244 posts

Yes, I use the same type of player on the violaduo site and it works fine. Anyway, for now I deleted it on my own site and added the RSD audio player. It's not great, but it does the job.

I'm using Responsive Site Designer 3.0, build 2815. Only for my site. The other sites I made are using a slightly older version (not 3.0) of Responsive Site Designer.
User 2623310 Photo


Ambassador
259 posts

I Have deleted your html5 player and that one came with RSD.
You can see it working here http://aguyandhisdogwebsitedesigns.com/playertest
It just has the files that come with it. If you would like to list the names of the files and I will get it switch or you can so it also.

Just let me know either way.

Thanks
User 495092 Photo


Registered User
244 posts

I already added the RSD audio player. Thank you!
User 2623310 Photo


Ambassador
259 posts

I just notice that after I post the comment. :)

Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.