Fonts and an SSL

User 476372 Photo


Registered User
163 posts

Hi,

I have a website that we currently installed an SSL certificate. Once We did that, I am having issues with the fonts getting messed up. the homepage: https://www.alaskamuseum.org/ shows the correct fonts and I think this page, too: https://www.alaskamuseum.org/visit_us.html but the rest of the pages have a completely different font. It appears it is reverting to Arial on the messed up pages. Can anyone see why this is happening?

Thanks! :)
SPOON FROG graphics - Affordable Web Site Design & Ecommerce Design
www.spoonfroggraphics.com
User 2624719 Photo


Registered User
179 posts

Hi Spoonfrog
What is the font name we should be looking for also was it Webfont /Google font safe ?
Regards Adrian
User 283347 Photo


Registered User
253 posts

mine is showing anton and roboto on both visit us pages...what are we looking for??? Is that what it is supposed to be??

Also...for everyone...install "fount" https://fount.artequalswork.com it is the best thing to identify fonts (my opinion). I love it!
User 187934 Photo


Senior Advisor
18,105 posts
Online Now

Your missing these scripts.
<script src="js/jquery.min.js"></script>
<script src="js/outofview.js"></script>

I would move those scripts in the head to the footer and drop that jquery link that is a conflict.
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

Here's my S-Drive site with
examples of what can be accomplished in VSD.
http://progrower.coffeecup.com/
Here's my CoffeeCup SCCP Shop with examples of what can be done.
http://progrower.coffeecup.com/shop/
This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personnel site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
http://ericrohloff.com
http://ericrohloff.com/property/
User 2823310 Photo


Registered User
312 posts

H Dawn,
The link to the font on the index and visit is <link rel="stylesheet" href="https:
the ones that don't work it's <link rel="stylesheet" href="http:

Try changing that link and see if it makes the difference?
User 476372 Photo


Registered User
163 posts

Thanks everyone for the feedback!

Eric, I am not sure how to do that with those scripts. Aren't those scripts generated by RSD? If so, how do I move them.

Gord, How do I change those, as well. Those are also generated by RSD.
SPOON FROG graphics - Affordable Web Site Design & Ecommerce Design
www.spoonfroggraphics.com
User 476372 Photo


Registered User
163 posts

Hi,

I was able to fix it by adding the missing scripts that Eric mentioned. Thank you! I have been trying to resolve this since Friday!
SPOON FROG graphics - Affordable Web Site Design & Ecommerce Design
www.spoonfroggraphics.com

Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.