Distorted Picture

User 458539 Photo


Registered User
1,124 posts

I don't get it - this page

http://houstoncoolpools.com/whychoosehcp.html

Has a picture that is not showing up. It fine in the preview mode when export the site, tried placing a new photo there, using a different editor for the pic - rebooted and did it again but I can't get this to come through. Have been editing pictures and pages for days and no trouble.

Any thoughts?

Byron
User 2699991 Photo


Registered User
1,697 posts
Online Now

Byron Tipping wrote:
I don't get it - this page

http://houstoncoolpools.com/whychoosehcp.html

Has a picture that is not showing up. It fine in the preview mode when export the site, tried placing a new photo there, using a different editor for the pic - rebooted and did it again but I can't get this to come through. Have been editing pictures and pages for days and no trouble.

Any thoughts?

Byron


You are using a theme I think I have seen this before but cannot for the like of me remember how it was fixed,, which theme ? and or post the project file,, Its something to do with a corrupt image thingy, can't remember
The Sky Is A big Empty Space : But There Is No Room For Error
website https://rsdtutorials.com
User 458539 Photo


Registered User
1,124 posts

No theme - Created it a few years ago - its still coffeegrinder. Running out of time might have to try dumping a few youtubes to see if I can get this done asap.

Thanks

Let you know if it doesn't work !
User 458539 Photo


Registered User
1,124 posts

Wayan - took the easy way out!!!! The youtubes worked. Wish I knew what was caused it but got a work around

Thanks!!!!!
User 2699991 Photo


Registered User
1,697 posts
Online Now

Byron Tipping wrote:
Wayan - took the easy way out!!!! The youtubes worked. Wish I knew what was caused it but got a work around

Thanks!!!!!


I have seen this before,, It's something to do with a corrupted image file thingy.
The Sky Is A big Empty Space : But There Is No Room For Error
website https://rsdtutorials.com
User 458539 Photo


Registered User
1,124 posts

I agree but tried different photo editors - rebooting - new page in RSD and couldn't get it fixed. But subbing the youtubes got me out of a jam so I'm good for now!!!

Thanks

Byron

Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.