Display Issue

User 458539 Photo


Registered User
1,124 posts

Hello

I have set up a bunch of RSD sites but notseen this before.

http://tippingproductions.com/tpc/demo2/

That is a first page - but nothing comes up but a gray box for a picture. Its only one page so I can open another window and set it up again but would like to know if I did somethig

Thanks

Byron
User 84349 Photo


Registered User
56 posts

Byrom
If I open a new project put a large picture element in with width set to none I get what you show.

Not sure this helps

Russ
Russ
User 458539 Photo


Registered User
1,124 posts

Yeah - thats what I did - any fix?

Byron
User 116462 Photo


Registered User
46 posts

Set maxwidth to something like 75Rem?
Regards
Berthold, Spain
Astronomy site: http://www.astronomy.artinso.com
Musical events: http://www.orphelion-ensemble.com
RSD 2, RED
User 122279 Photo


Senior Advisor
11,274 posts

If you want the image to display smaller, you need to give it some dimensions. It looks as if everything has been set to 'none'.

Edit:
I see that someone else beat me to this. But basically we are all saying the same. Width 'none' will cover the whole viewport.
Ha en riktig god dag!
Inger, Norway
My new honey site, built with RFF: http://www.horgenhonning.net/
Component sharing for RFF, RBB, RSD and SD: http://www.horgenhonning.net/sharing/


User 458539 Photo


Registered User
1,124 posts

Thanks guys - worked!

Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.