MB elements appear wrong by set up

User 2055348 Photo


Registered User
3 posts

: ( Hi,

I made a menu the way I liked it, but at the and I wanted to ad a submenu in elements.
Suddenly the whole menu appears ?? I saved in between, but it keeps giving me the corrupt version.

The menu is not yet online, but I made a printscreen.

Thnx for your reply.
Carla
Attachments:
User 187934 Photo


Senior Advisor
18,625 posts

Hi Carla,
I would try starting over and saving your menu under a new name to keep things separate. Take your time and list out your menu structure on paper before you start so you don't get stuck. There's a lot of settings that can cause what I see in the screen shot. If you hit ctrl + 1 you can check the padding and margin for large values.:) I also see you have your menu set at 2208 wide. Try dropping that down to less then 1000.;)
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

Here's my S-Drive site with
examples of what can be accomplished in VSD.
https://progrower.coffeecup.com/
Here's my CoffeeCup SCCP Shop with examples of what can be done.
https://progrower.coffeecup.com/shop/
This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personal site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
https://ericrohloff.com

Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.