Problems with FTP and file transfer -...

User 2999173 Photo


Registered User
1 post

I just purchased the HTML Editor yesterday, and I'm trying to get it set up with my already-existing site. I entered all the necessary information in the website project settings and set the ftp information. In the "Server Configuration - Edit" window, I hit the "test settings" button, and it reports everything as connecting properly.

I then made a change to one of my files and used the "F4" option to upload it, and it seemed to do so successfully, but looking online at my site, I do not see the change. This is the first and most significant problem.

The second issue is that if I click on the tab for my site (not local - online), it shows the files and subdirectories correctly, but if I click on a subdirectory (e.g. articles) to see what's underneath it, it says "141: FTP protocol error: 550 public/articles: No such file or directory." Yet it shows that that subdirectory does exist in the first place.

Any ideas on what's going wrong or what I am doing wrong?

Thanks!
User 187934 Photo


Senior Advisor
19,346 posts

Hi C Bord,
First issue try Ctl + f5 in your browser window to do a hard refresh of your page.
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

This is a site I built for my work.(RSD)
http://esmansgreenhouse.com
This is a site I built for use in my job.(HTML Editor)
https://pestlogbook.com
This is my personal site used for testing and as an easy way to share photos.(RLM imported to RSD)
https://ericrohloff.com

Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.