Error with Photo Gallery


Registered User
31 posts

On installing CC Photo Gallery I immedialy got an error that says.
An error has occurred in the script on this page:

Line: 8
Char: 4978
Error: library not registered
Code: 0
URL: file:///C:/Program%2020Files%(x86)/CoffeeCup%20Software/CoffeeCup%20Photo%20Gallery/Themes/Themes/swfobject.js

Do you want to continue running scripts on this page?

Yes or No

I have never installed CC software that ended up giving me an error.

What is wrong here?

I have followed that address in windows explorer and the swfobject.js is there.
C:\Program Files (x86)\CoffeeCup Software\CoffeeCup Photo Gallery\Themes\Themes\swfobject.js

I am on a Win 7 OS

Any help will be appreciated ... Thank You :)
Attachments:


Senior Advisor
13,537 posts

Did you install it to the default location?
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

Here's my S-Drive site with
examples of what can be accomplished in VSD.
http://progrower.coffeecup.com/
Here's my CoffeeCup SCCP Shop with examples of what can be done.
http://progrower.coffeecup.com/shop/
This is a site I built for use in my job.
http://pestlogbook.com


VP of Software Development
27,327 posts
Online Now

Under the Gallery Settings Tab, uncheck the box "Active Conent Fix" and see if that helps.
"Do you want to make cool responsive website layouts? Check out Responsive Layout Maker Pro and start creating your own responsive layout design now at at http://www.coffeecup.com/responsive-layout-maker-pro/ "


Registered User
31 posts

Yes it was installed to the default location.

The Active Content fix was not checked.
I did check it and the same problem remains so I deselected it again.

I have now uninstalled and installed Photo Gallery for the 3rd time.
Finally deleted the download and ran from the CC site ... still have the same problem.

Am also showing the same problem with Web Form Builder (classic) ... this error shows up only when selecting a theme. Both programs seem to operate if you do not want to use a theme.

I also have Web Form Builder Lite and it installs and works fine.

This is odd ... I am in the Theme Browser section where is says:
Please choose a theme for your Photo Gallery
Then in the main window it says:
OOPS! You forgot to upload swfobject.js ! You must upload this file for your form to work.
The js file is where it says it is suppose to be.

Are these programs to old to be compatible with Win 7 perhaps?

Thanks for any help :)


Senior Advisor
8,954 posts

Hi,

The programmes you have work fine in Win7. I understand there is some interference between the Photo Gallery and the Form builder Classic?

What I would try is uploading files from those programmes into its own subfolder and just change the path to the page(s) where the gallery and the form are to be displayed. Clearly, you will then have to upload the swfobject to each of those subfolders.


Registered User
31 posts

Thank you Inger I will try that :)

Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.