Adding links to the header


Registered User
12 posts

I was wondering if anyone could tell me how to add a few links to my header of possible.

LIke the header on this site www.shotkakez.com I am trying to rebuild the whole site in SCDP and SCCP. Any help would be appreciated.


Senior Advisor
12,962 posts
Online Now

Add this to your shops footer area custom markup in SCCP.

<a href="http://somewhere.com" style="position:absolute;z-index:400; left:125px; top: 1px;"><div style="height:240px; width: 942px;"> </div></a>


Adjust the left and the top to position the element and adjust the height and the width to the size of your header area that you want linked.:)

Also adjust the "http://somewhere.com" to your liking.

Here's an example.
http://progrower.coffeecup.com/shop/
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

Here's my S-Drive site with
examples of what can be accomplished in VSD.
http://progrower.coffeecup.com/
Here's my CoffeeCup SCCP Shop with examples of what can be done.
http://progrower.coffeecup.com/shop/


Registered User
12 posts

Thank you VERY much for the code. Works for what I want, the only thing is it seems to work in firefox and not explorer. Any ideas?
Thanks in advance.

http://shotkakez.com/store/


Senior Advisor
12,962 posts
Online Now

Works in my shop under IE9.
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

Here's my S-Drive site with
examples of what can be accomplished in VSD.
http://progrower.coffeecup.com/
Here's my CoffeeCup SCCP Shop with examples of what can be done.
http://progrower.coffeecup.com/shop/


Registered User
12 posts

Strange, I can't seem to get it to work in any other browser except Firefox. Safari is a no go also.


Temporary User
5,410 posts

The Facebook and Twitter links do not workin the latestIE, FF, and Chrome. I believe it is a layer issue.
Attachments:
CoffeeCup... Yeah, they are the best!


Senior Advisor
12,962 posts
Online Now

For me your links in your header image work in every browser but IE10 preview. Try increasing the z-Index value.
I can't hear what I'm looking at.
It's easy to overlook something you're not looking for.

Here's my S-Drive site with
examples of what can be accomplished in VSD.
http://progrower.coffeecup.com/
Here's my CoffeeCup SCCP Shop with examples of what can be done.
http://progrower.coffeecup.com/shop/


Registered User
12 posts

Firefox on my work machine is the only browser that it will work on. It won't work on any other machine I have available. Are there any other solutions anyone has or a work around for this one? I'm sorry for being a pain in the butt, but this is confusing... :)

Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.