Mouseover Not Working.


Ambassador
3,938 posts

Hi All,
Has anyone else had any problems doing a mouseover with images?
I'm using VSD 5.83
XP SP2
Did the normal routine of uninstall and reinstall, doesnt work online and in preview. Any suggestions deeply appreciated.
Bruce
"It's A Smart Person That Asks"




Senior Advisor
8,843 posts

Same here, Bruce. I can do mouseover with a shape, but not with images or just text. Same version of VSD, same OS. I'll try Vista...

Later: Exactly the same in Vista... :( I think maybe you're not supposed to make mouseovers with text, but surely with images.

I have reported it to the developers.


Ambassador
3,938 posts

Thanks for checking Inger.
"It's A Smart Person That Asks"




Senior Advisor
8,843 posts

I experimented a bit further, but I didn't get any mouseovers with images. However, I managed to get a text mouseover. To be able to do that, one has to check 'allow advanced text'.

We'll have to wait until CC wake up on Monday morning, I guess, and can sort the images mouseovers for us... ;)


Senior Advisor
8,843 posts

UPDATE:

I have been in dialogue with the 'CC Towers', and they are fixing the mouseover issue. New version can be expected later this week.


Ambassador
3,938 posts

Great News !
Thank You for handling that Inger and staying on top of it.
You are great.
bruce
"It's A Smart Person That Asks"




Senior Advisor
8,843 posts

Bruce, try the new version of VSD that was launched today. I have only tested it in Vista, and only with .jpg, so far, but the image mouseovers work!

Have something to add? We’d love to hear it!
You must have an account to participate. Please Sign In Here, then join the conversation.